زوج درمانگر خوب در تهران ،مشاوره زوج درمانی در تهران
زمانی که زن و مردی باهم ازدواج می کنند در طول زندگی تحت تاثیر مشکلاتی قرار می گیرند. ادامه ی زندگی مشترک زوجین و کیفیت آن وابسته به چگونگی حل این مشکلات است. در صورتی که زوجین احساساتشان نسبت به یکدیگر زیاد باشد و همچنین چگونگی حل مشکلات را بدانند به بهترین نحو می توانند مشکل را برطرف کنند و به زندگی خودشان آرامش و ثبات و اعتماد را ببخشند.
اگر از چگونگی حل مشکلات خود آگاهی نداشتید بهتر است به یک زوج درمانگر خوب مراجعه کنید و از تجربیات و مشاره های وی استفاده کنید. در ادامه قصد داریم تا با ویژگی های زوج درمانگر خوب و بهترین مرکز زوج درمانگری آشنا شویم.
بسیاری از خانواده ها بر این باورند که زمانی که شدت آسیب و مشکل خیلی زیاد شدن به زوج درمانگر مراجعه کنند. اما این باور بسیار غلط است. به عنوان مثال شما ماشین خود را هر چند وقت یکبار برای چکاب و لوگیری از خرابی به تعمیرگاه می برید. زندگی مشترک نیز همانند ماشین نیاز به مراقبت دارد و باید ارزش بسیار بالایی برای آن قائل باشید.
به یاد داشته باشید برای حل مشکلات نباید آن را به تاخیر بندازید که دیگر نشود کاری برای آن انجام داد.اگر زوجین و خانواده ها می دانستند زوج درمانی چه تاثیر شگفت انگیزی در زندگی و روابط زناشوییشان دارد، رفتن پیش زوج درمانگر را به تاخیر نمی انداختند.
زوج درمانی چیست؟
زوج درمانی نوعی درمان روانی و مداخله روانشناسی است که در آن زوجین با یک زوج درمانگر بسیار با تجربه کار می کنند. زوج درمانی به زوجین کمک می کند تا از روابطه خود اطلاع و آگاهی لازم و کافی را داشته باشند و همراه با حل شدن مشکلات وموارد ناسازگاری، زندگی برایشان لذت بخش شود.
در طی زوج درمانی، زوج درمانگر از تکنیک های مختلفی برای هر زوج طبق شرایط آنها استفاد می کند و روند درمان را پیش می گیرد. ممکن است زوج درمانگر برای گرفتن نتیجه بهتر به شما و همسرتان تکالیفی را بدهد که در خانه انجام دهید در این حالت می توانید مهارت هایی را که زوج درمانگر به شما می آموزد را در طول روز به کار ببرید.
شما عزیزان می توانید برای رزرو وقت مشاوره زوجدرمانی با متخصصان باتجربهٔ گروه ویان تماس بگیرید.
چرا زوج درمانی انجام می شود؟
زوج درمانی یک روش درمانی است که به زوجین کمک میکند تا مشکلات و چالشهای ارتباطی خود را شناسایی کرده و راهکارهایی برای بهبود رابطه خود پیدا کنند. بسیاری از زوجها در طول زندگی مشترک با مشکلاتی مانند اختلاف نظر، سوء تفاهم، عدم ارتباط موثر، خیانت، مشکلات جنسی، استرس و … روبرو میشوند. این مشکلات اگر به موقع و به درستی مدیریت نشوند، میتوانند به رابطه آسیب جدی وارد کرده و حتی منجر به طلاق شوند.
اهداف اصلی زوج درمانی:
بهبود ارتباط: یکی از مهمترین اهداف زوج درمانی، بهبود مهارتهای ارتباطی زوجین است. زوجها یاد میگیرند که چگونه به طور موثر با هم صحبت کنند، به هم گوش دهند و احساسات خود را به صورت سازنده بیان کنند.
حل تعارضات: زوج درمانگر به زوجین کمک میکند تا روشهای سالمی برای حل تعارضات و اختلاف نظرهای خود پیدا کنند.
افزایش صمیمیت: زوج درمانی میتواند به افزایش صمیمیت و نزدیکی عاطفی بین زوجین کمک کند.
تغییر الگوهای رفتاری ناسالم: بسیاری از مشکلات رابطه به دلیل الگوهای رفتاری ناسالمی است که زوجین در طول زمان یاد گرفتهاند. زوج درمانی به زوجین کمک میکند تا این الگوها را شناسایی کرده و الگوهای رفتاری جدید و سالمی را جایگزین کنند.
تقویت رابطه: زوج درمانی میتواند به تقویت بنیانهای رابطه و افزایش رضایت از زندگی مشترک کمک کند.
مراحل زوج درمانی
- یافتن مشکل و تمرکز بر روی درمان آن
- مشارکت زوجین تو همه مراحل درمانی
- ارائه راه کار های مناسبی که طبق مشکلات زوجین است و شروع کردن به ایجاد تغییر
- هدف گذاری و ایجاد انگیزه برای هر طرف
زوج درمانگر چه کسی است؟
زوج درمانگر یا مشاور زناشویی، روانشناسی است که در زمینه مسائل مربوط به روابط زوجین تخصص دارد. این افراد با ارائه راهنماییها و مشاورههای حرفهای به زوجها کمک میکنند تا مشکلات و اختلافات خود را حل کنند و روابط سالم و پایداری داشته باشند.
وظایف زوج درمانگر
ارزیابی مشکلات: زوج درمانگر با بررسی و تحلیل مشکلات و چالشهای موجود در رابطه زوجین، به شناسایی ریشهها و عوامل اصلی آنها میپردازد.
ارائه راهکارها: بر اساس ارزیابیهای انجام شده، زوج درمانگر راهکارها و تکنیکهای مناسب را برای حل مشکلات و بهبود روابط به زوجین ارائه میدهد.
آموزش مهارتها: زوج درمانگر به زوجین مهارتهای ارتباطی، حل مسئله و مدیریت خشم را آموزش میدهد تا بتوانند به طور مؤثرتری با یکدیگر تعامل داشته باشند.
ایجاد فضای امن: زوج درمانگر فضایی امن و حمایتکننده را برای زوجین فراهم میکند تا بتوانند به راحتی در مورد مسائل خود صحبت کنند و احساسات خود را بیان کنند.
تصور غلط درمورد زوج درمانگر
تصورات غلط از زوج درمانی وجود دارد که بیشتر فکر می کنند مراجعه به زوج درمانگر زمانی لازم است که خیانت یا اعتیاد در زوجین رخ داده باشید. برخی نیز بر این باورند، تنها زمانی زوج درمانگر کمک کننده است که زوجین تصمیم به پایان دادن زندگی خود گرفته اند و زوج درمانی را به عنوان تیر آخر برای بهبود رابطه انتخاب می کنند.
چه کسانی به مشاوره زوج درمانی در تهران نیاز دارند؟
بیشتر کتاب های زوج درمانی دنیا، درباره طبقه متوسط شهری، مخصوصا طبقه متوسط شهری تحصیل کرده نوشته شده اند و در آن ها خیلی کمتر به زن و شوهری پرداخته شده که مثلا در یکی از ایالت های مرکزی آمریکا در مزرعه ای با هم زندگی میکنند.
برنامه و مراحل زوج درمانی این ها با زن و شوهری که دیکس یا شارف، در نیویورک ارزیابی می کنند، فرق دارد. آنجا هم خیلی اینطور نیست که کشاورز روستایی بداند و بتواند به زوج درمانی دسترسی داشته باشد.
در ایران هم طبقهای که به زوج درمانگر مراجعه می کنند، بیشتر طبقه متوسط شهری است. اما طبقه ای که به زوج درمانی نیاز دارد؛ طبقه متوسط شهری، طبقه پایین شهری، طبقه بالای شهری و طبقه روستایی است.
همه طبقات به زوج درمانی نیاز دارند اما نوع کار و تمرینی که برای هر کدام ازآن ها انجام می شود، طبیعتا خیلی متفاوت است و کار و تمرین برای زوج تحصیل کرده ای که آگاهی بیشتری دارند، با زوج کم سواد و کم دانش تفاوت دارد. کار با یک زوج تحصیل کرده که آگاهی و مهارت دارند با زوجی کم سواد و کم دانش که ارتباطات کمی با دنیای بیرونی دارند، یکسان نیست.
شما عزیزان می توانید برای رزرو وقت مشاوره زوجدرمانی با متخصصان باتجربهٔ گروه ویان تماس بگیرید
چه مشکلاتی که توسط زوج درمانگر ریشه یابی می شود؟
مشکلات ارتباطی: یکی از شایعترین دلایل مراجعه زوجین به درمانگر، مشکلات در برقراری ارتباط موثر است. این مشکلات میتواند شامل عدم گوش دادن فعال، بیان احساسات به شیوهای ناسالم، سوء تفاهم و… باشد.
اختلافات در سبک زندگی: تفاوت در ارزشها، اهداف، سبک زندگی و انتظارات میتواند باعث ایجاد تنش و اختلاف بین زوجین شود.
مشکلات جنسی: مسائل مربوط به میل جنسی، عملکرد جنسی و رضایت جنسی از جمله مواردی هستند که میتوانند در زوج درمانی مورد بررسی قرار گیرند.
مشکلات اعتماد: خیانت، دروغگویی و نقض اعتماد میتوانند به شدت به رابطه آسیب بزنند و نیاز به مداخله درمانی داشته باشند.
مدیریت خشم: خشم کنترل نشده و نحوه برخورد با آن میتواند به رابطه آسیب جدی وارد کند.
مسائل مالی: اختلاف نظر در مورد مدیریت پول و بودجه خانواده میتواند باعث ایجاد تنش و استرس در رابطه شود.
مسائل مربوط به فرزندپروری: اختلاف نظر در مورد تربیت فرزندان، نحوه تقسیم مسئولیتهای فرزندپروری و… میتواند به رابطه زوجین آسیب برساند.
تغییرات زندگی: رویدادهای مهم زندگی مانند تولد فرزند، از دست دادن شغل، بیماری و… میتوانند بر رابطه زوجین تاثیر گذاشته و نیاز به سازگاری داشته باشند.
اختلافات فرهنگی: تفاوتهای فرهنگی بین زوجین میتواند باعث ایجاد سوء تفاهم و مشکلاتی در ارتباط شود.
زوج درمانگر خوب در تهران
به خاطر داشته باشید بسیاری از مشاورین و پزشکانی وجود دارند که ادعای زوج درمانی می کنند اما هیچکدام حاذق نیستن و با دانش کافی به زوجین کمک نمی کنند. اگر تصمیم گرفته اید پیش یک زوج درمانگر بروید قبل از انتخاب زوج درمانگر درمورد وی تحقیق کنید.
مهم ترین عاملی که در انتخاب زوج درمانگر موثراست، تخصص وی است. زوج درمانگر انتخابی شما باید متخصص روابط ازدواج و همچنین مشاور ازدواج باشد.قبل از انتخاب زوج درمانگر بهتر است با چند زوج درمانگر تماس بگیرد و با آنها صحبت کنید در نهایت زوج درمانگری که بیشتر مشکل شما را درک کرد و متوجه شدید که وی در زمینه زوج درمانی تخصص و تجربه دارد را انتخاب کنید.
ویژگی های بهترین زوج درمانگر تهران چیست؟
برای برطرف کردن صددرصدی مشکل زناشویی نیاز است تا به زوج درمانگر خوب مراجعه کنید. ویژگی های یک زوج درمانگر خوب از قبیل زیر است:
- داشتن برنامه و یک نقشه درمانی برای رفع مشکلات زوجین
- امانت دار بودن زوج درمانگر یکی از مهم ترین ویژگی های وی است.
- زوج درمانگر باید توانایی متقاعد کردن زوجین را داشته باشد و آگاهی و توانایی صحبت با زن و مرد را طبق ویژگی های هرکدام داشته باشد.
- داشتن حس مثبت و لحن مثبت در هنگام صحبت کردن با زوجین ( انرژی مثبت از طرف زوج درمانگر)
- زوج درمانگر خوب، کسی است که به زوجین در درک همدیگر کمک کند و دید آنها را نسبت به اهمیت خانواده بهبود بخشد.
- وی باید توانایی ایجاد فضای امن و به دور از هیجان شدید و بدون تنش را داشته باشد.
- آموزش های لازم به زوجین بدهد و تمرین و تکرار در جلسات داشته باشد
- توانایی تبدیل کردن آموزش های داده شد به یک عادت در رویتن زندگی
- زوج درمانگر خوب پیشرفت های حاصل از رابطه را به روجین نشان می دهد
با در نظر گرفتن موارد فوق می توانید بهترین زوج درمانگر را برای حل مشکلات و اختلافات خود بیابید.
مشاور زوج درمانی یا زوج درمانگر چه تخصص هایی باید داشته باشد
برای تبدیل شدن به یک مشاور زوج درمانی کارآمد، شخص باید تحصیلات و تخصصهایی را داشته باشد که به او کمک کند تا به صورت حرفهای با زوجین کار کند. تخصص هایی که می تواند در این زمینه مفید باشند عبارتند از:
- روانشناسی: شامل دانش و آگاهی درباره روانشناسی فردی و گروهی، بیماریهای روانی و روش های درمانی است.
- روان درمانی: تکنیکها و روشهایی که به مشاوران کمک می کنند تا با موضوعات احساسی و رفتاری خاص مانند اضطراب، افسردگی، عصبانیت، خشم و … کار کنند.
- روابط و رفتارهای انسانی: اطلاعات و تحلیل درباره رفتارهای انسانی، روابط بینافراد، قوانین رفتاری و پویاییهای این روابط.
- مشاوره و درمان خانواده: تکنیکها و روشهایی که به مشاوران کمک می کند تا با روابط خانوادگی و مسائلی که باعث ناراحتی زوجین می شوند کار کنند.
- مهارتهای ارتباطی: مشاور باید توانایی داشته باشد تا بتواند با زوجین به صورت موثر و معناداری ارتباط برقرار کند.
- اخلاق حرفهای: وجود اخلاق حرفهای در مشاور، به زوجین کمک میکند تا به او اعتماد کنند و نگرانیهایشان را به او بگویند.
- پژوهش در زمینه روابط: مشاور باید بتواند با پژوهش درباره روابط عاطفی به روز باشد و از جدیدترین تکنیکها و روشهای درمان استفاده کند.
در کل، مشاور زوج درمانی باید دارای دانش و تخصصهای لازم برای کمک به زوجین در مسیر بهبود رابطه خود باشد.
اهمیت به روز بودن زوج درمانگر
تا سال ۱۳۴۰ تقریبا همه خانواده های ایرانی شبیه به هم زندگی می کردند و یکدست بودند. بافت روستایی ویژگی خودش را داشت، بافت شهری هم در همه شهرها یک جور بود، خیلی فرق نمی کرد. از سال ۱۳۴۵-۱۳۴۰ به بعد، با اتفاقاتی که در تاریخ معاصر ایران و تحولات اجتماعی رخ داد، خانواده ایرانی مرتب در حال تطور و تحول است. زوج ایرانی و نیازها، خواسته ها و مشکلاتش هم مرتب در حال تطور و تحول است.
به همین دلیل یک زوج درمانگر ایرانی خیلی باید به روز باشد، حتی باید تا حدودی قانون هم بداند چون اینجا قانون خیلی مهم است. زوج درمانگر باید به روز باشد تا بداند نسل 30 ساله، نسل چهل ساله و نسل پنجاه ساله که به او مراجعه می کنند، چه دغدغه ای دارند چون این نسل ها خیلی با همدیگر فرق دارند.
مثلا درباره داستان «just friend» یا «دوست معمولی»؛ تقریبا تا اواخر دهه ۷۰ اولین تماس دختر و پسرها در دانشگاه یا محیط کار و بعد از بلوغ جنسی بود. از دهه ۸۰ تماس دختر و پسرها با هم در کوچه و خیابان و بازی و … قبل از بلوغ جنسی انجام می شود.
آدمهای دهه ۷۰ به پایین معمولا نمی توانند نسبت به جنس مخالف شان نگاه جنسی نداشته باشند ولی نسل دهه ۸۰ به بعد می توانند به زن ها یا مردهایی نگاه جنسی نداشته باشند و مفهوم just friend واقعا برایشان مصداق دارد؛ یک نفر را دوست دارند و با 10 نفر دیگر دوست هستند.
بنابراین از این به بعد، نسلی که میآید، مشکلات جدیدی را با خود می آورد.
چه زمانی به زوج درمانگر در تهران مراجعه کنیم؟
عواملی که لازم است در زمان وقوع آن ها به زوج درمانگر مراجعه شود
بی اعتمادی بین زوجین
یکی از مهم ترین و بیشترین دلیلی که امروزه باعث ایجاد مشکل ما بین زوجین می شود عدم وجود اعتماد است که این بی اعتمادی می تواند دلایل مختلفی مانند دروغ گفتن بر سر مشکلات مالی و یا خیانت کردن یک طرف از این رابطه باشد که با بروز این مشکل ابتدا باید مشکل اصلی شناسایی شود و سپس با ارائه راهکار های مناسب ریشه مشکل را برطف کنند. لذا بسیار مهم است که هر یک از طرفین در گفتن نقاط ضعف خود صادق باشند تا زوج درمانگر بهتر بتواند به آنها کمک کند.
عدم درک متقابل
گاهی اوقات بحث ها و مشکلات زیادی بین زوجین رخ می دهد که همین موضوع موجب مختل کردن زندگی می شود از همین رو نزد زوج درمانگر می روند و طبق برسی های زوج درمانگر متوجه می شود که علت اصلی بحث های آن ها این مسائلی که خودشان مطرح می کنند نیست بلکه نداشتن درک متقابل از مسائلی برای هر یک طرف پیش می آید است.
مشکلات و بحث های تکراری
در برابر بحث هایی که رخ می دهد باید به این موضوع توجه کرد که این بحث ها تکراری است یا خیر. بحث کردن متداول در مورد موضوع های تکراری می تواند بسیار مخرب باشد و عوارض جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. این مشکل به ظاهر ریز و جزئی می تواند ریشه های عمیقی داشته باشد. که با مراجعه به مرکز مشاوره می توان آن را حل کرد.
ترس از هم کلامی
یکی دیگر از مشکلات تر از هم کلامی است. یعنی بعضی مواقع زوجین برای اینکه رابطه ی خود را از دست ندهند راجب موضوعاتی که آن ها را ازار می دهد صحبت نمی کنند. یکی از اثرات بسیار مفیدی که زوج درمانکرا می تواند برای افراد باشد این است که زوجین به دلیل گرفتن احساس امنیت، ارامش و شجاعت هر مشکلی که با طرف مقابل دارد و تا آن زمان جرعت بیان آن را نداشته است می توانند صحبت کنند و خیلی از مشکلات را حل کنند.
داشتن الگوی مخرب
عادت ها و الگو های نا مناسبی وجود دارد که هر کدام آنها مخرب و آسیب های بسیار زیادی به رابطه وارد می کند.
داشتن عادت های بد و زیان آور مانند قهر کردن یا برخورد نا مناسب با خانواده باعث ایجاد مشکل و اختلاف در رابطه می شود. اغلب به این صورت است که یکی از طرفین همیشه در حال انتقاد است و طرف دیگر اگر زمانی انتقاد کوچکی داشته باشد برای زوقابل اصلا قابل هضم نیست.
زوج درمانی برای هر رابطه ایی که در شرت ازدواج، ازدواج کرده، نامزد، غیر هم جنس، هم جنس،پیر و یا جوان بسیار موثر و مفید است. ممکن است یک زوج در دوران نامزدی خود تصمیم بگیرند که قبا از ازدواج پیش مشاور بروند تا بتوانند نحوه رخورد و رویارویی با مشکلات و اختلافات را یاد بگیرند گاهی یک زوجی که سال ها از ازدواجشون می گذرد احساس نیاز در زندگی خود می کنند که به مشاور مراجعه کنند، در هر حالتی برای بهبود یافتن روابط زناشویی انتخاب زوج درمان مناسب بسیار مفید و موثر است.
فواید زوج درمانی
مراجعه به زوج درمانگر و استفاده از راهکار های آن به طور قطعی می تواند خیلی از مشکلات را حل کند و زندگی هایی که رو به نابودی است را بهبود ببخشد و به سعادت برساند. بسیاری از اختلافاتی که امروزه برای زوجین پیش می آید ناشی از اختلافات فرهنگی است و این موضوع باعث ایجاد مشکلات زیادی در روابط می کند. زوجین بهتر است در موجه با این مشکلات به مشاور مراجعه کنند تا بتوانند در رابطه ی احساسی و تربیت فرزندان خود موفق باشند.
انواع زوج درمانی
زوج درمانی روان پویشی
در این روش به تضاد ها و مشکلاتی که فرد در دوران کودکی خود حتی با خانواه ی خود داشته است پرداخته می شود و کشف و حل آن مشکل و می تواند بسیار موثر در روابط زناشویی داشته باشد.
زوج درمانی خود تنظیمی
در این روش به هر یک از طرفین کمک می شود تا با کار کردن بر شخصیت خود توانایی انتقال احساساتشان را بازیابی کنند.
طبق این نظریه به دو دسته زیر تقسیم می شود:
نابلدی هایی که در دوران کودکی بر ضمیر نا خودآگاه فرد تاثیر گذاشته است و باعث بروز مشکل شده است.
واکنش بیمار به مشکلات و نخوه برخورد با آن.
زوج درمانی رفتاری
زوج درمانی رفتاری بدین معناست که با افزایش تعاملات مثبت تعاملات منفی را کاهش دهند. در کل پاداش دادن به یک رفتار مثبت باعث تشویق و تکرار آن می شود.
زوج درمانی تلفیقی
در این روش عملکرد زوجین مورد برسی قرار می گیرد که در آن مشکلات زناشویی را بهبود میابد.
هزینه زوج درمانگر در تهران چقدر است؟
بهترین مرکز مشاوره زوج درمانی در تهران
برای پیدا کردن بهترین مرکز مشاوره زوج درمانی در تهران، میتوانید به ویژگیهای زیر توجه کنید:
1- تجربه: بهترین مرکز مشاوره زوج درمانی باید دارای تجربه و شناخت کافی از روابط زوجین باشد.
2- حرفهای بودن: باید به صورت حرفهای عمل کرده و از روشهای مشاوره جدید و مؤثر استفاده کند.
3- محیط مناسب: مرکز مشاوره باید دارای محیطی مناسب، آرام و مسالمتبخش باشد که برای رفع استرس و اضطراب زوجین مناسب باشد.
4- حفظ حریم خصوصی: مرکز مشاوره باید حریم خصوصی زوجین را حفظ کند و به آنها اعتماد الزامی را القا کند.
5- ارائه خدمات تخصصی: مرکز مشاوره باید به زوجین خدمات تخصصی و شخصی برای بهبود روابطشان ارائه دهد.
با توجه به این ویژگیها، میتوانید بهترین مرکز مشاوره زوج درمانی در تهران را پیدا کنید.کلینیک ویان یکی از بهترین مراکز مشاوره و روانشناسی و روانپزشکی در تهران است. این مرکز بیشترین کادر روانپزشک مجرب و با تجربه را که دارای تخصص های مختلف در زمینه های مختلف روانشانسی و روانپزشکی هستند را دارد.برای مشاوره و درمان می توانید یه یکی از با تجربه ترین زوج درمانگر های تهران، دکتر سامرند سلیمی در مرکز فوق تخصصی ویان مراجعه کنید.
سوالات متداول
۱. یک زوجدرمانگر خوب چه ویژگیهایی دارد؟
-
تخصص و تحصیلات مرتبط (مشاوره خانواده، روانشناسی بالینی، زوجدرمانی).
-
تجربه کاری (ترجیحاً حداقل ۳-۵ سال فعالیت در حوزه زوجدرمانی).
-
رویکرد درمانی مناسب (شناختی-رفتاری، گشتالت، طرحواره درمانی و…).
-
مهارت ارتباطی قوی (بیطرف، بدون قضاوت و توانمند در ایجاد اعتماد).
۲. چگونه یک زوجدرمانگر حرفهای در تهران پیدا کنیم؟
-
پرسش از دوستان یا آشنایان که تجربه مشاوره داشتهاند.
-
جستجوی آنلاین (فیلتر کردن مراکز معتبر مانند کلینیکهای روانشناسی دانشگاهی).
-
بررسی نظرات مراجعین در گوگل یا شبکههای اجتماعی.
-
مشاهده مدارک و سوابق درمانگر (عضویت در نظام روانشناسی، پروانه اشتغال معتبر).
۳. هزینه جلسات زوجدرمانی در تهران چقدر است؟
-
از ۴۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان (بسته به سابقه درمانگر، موقعیت مکانی و مدت جلسه).
-
کلینیکهای دولتی یا دانشگاهی هزینه کمتری دارند (گاه رایگان یا نیمهرایگان).
۴. آیا مشاوران آنلاین برای زوجدرمانی مناسباند؟
-
بله، اما نه برای همه موارد!
-
مناسب برای مشکلات ارتباطی معمولی یا زوجهای شاغل/پر مشغله.
-
نامناسب برای بحرانهای شدید (مثل خشونت خانگی یا خیانت).
۵. چگونه بفهمیم درمانگر انتخابشده مناسب است؟
-
احساس راحتی در بیان مشکلات بدون ترس از قضاوت.
-
طرح برنامه درمانی شفاف (اهداف جلسات، مدت زمان پیشبینی شده).
-
تغییرات محسوس پس از ۴-۵ جلسه (کاهش تنش، بهبود گفتگو).
۶. تفاوت روانشناس و مشاور خانواده در زوجدرمانی چیست؟
-
روانشناس بالینی: روی اختلالات روانی عمیقتر (افسردگی، اضطراب) کار میکند.
-
مشاور خانواده: تمرکز اصلی بر حل تعارضات ارتباطی و آموزش مهارتها دارد.
این مطالب نیز ممکن است برایتان مفید باشد
بهترین دکتر درمان استرس در تهران
بهترین دکتر درمان وسواس در تهران
بهترین دکتر درمان افسردگی در تهران
بهترین مرکز درمان اختلال دوقطبی
بهترین دکتر مشاور ازدواج در تهران
من شوهرم افسردگی داره و منم وسواس فکری داره ازدواجمون از هم می پاشه اصلا به هم میل نداریم دیگه .ترو خدا کمک کنیدددد